Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: kirovograd24.com, фото - Глафіра Ковальова
Дата: 9 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/04/09/-elisavet-basket-zavershiv-promo-proekt-sprjamovanii-na-populjarizatsiju-basketbolu.htm
фотогалерея, 9 квітня 2013

«Єлисавет-Баскет» завершив промо-проект, спрямований на популяризацію баскетболу

kirovograd24.com, фото - Глафіра Ковальова

Керівництво кіровоградського баскетбольного клубу «Єлисавет-Баскет» та «Jane&Vika Creative Group» завершили перший етап промо-акції, яка спрямована на популяризацію баскетболу у нашому місті, а також – на привернення уваги молоді, зокрема – дівчат, до цього динамічного, цікавого, гармонійного виду спорту.

Як розповідає президент клубу Руслан Згривець, у рамках проекту вже створено серію фото із тринадцятьма дівчатами-спортсменками, а також тренером Людмилою Коваленко. У творчій команді проекту – стиліст Наталя Горбачова, фотограф Глафіра Ковальова та майстер зачісок Анна Тішкус.

Серед перших результати проекту зможуть побачити читачі журналу «Ланруж», адже вже у квітневому номері, який  вийшов сьогодні 9-го квітня, капітан команди Олена Жержерунова постає у незвичному для вболівальників образі. Також ми хочемо поділитися фото зі зйомок із Наталею Фрасинюк та Аєю Траоппе.

Креативна група  «Jane&Vika Creative Group»  щиро дякує керівництву медіа-групи "весь Кіровоград" та Кіровоградському прес-клубу за надане приміщення для підготовки дівчат до зйомок - за чай, каву, печиво та гостинність!!

Читайте також:

Кто хочет поехать в Киев -
поддержать "Елисавет-Баскет" на первой игре финала с киевским "Динамо"?



4503Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: