Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: фотогалерея
Автор: kirovohrad24.com, фото - сайт ОДА
Дата: 7 березня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/photo/2013/03/07/vesnjani-suveniri-ta-rvani-mihi-vid-andrija-nikolaenka-zhinkam-kirovogradschini.htm
фотогалерея, 7 березня 2013

Весняні сувеніри та "Рвані міхи" від Андрія Ніколаєнка - жінкам Кіровоградщини

kirovohrad24.com, фото - сайт ОДА

У переддень Міжнародного дня жінок обласна філармонія зібрала чи не увесь цвіт прекрасної половини населення Кіровоградщини. З вітальним словом до учасниць святкової зустрічі звернулися голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко та голова обласної ради Микола Ковальчук. 

Вітаючи жіноцтво з наступаючи святом 8 Березня голова облдержадміністрації Андрій Ніколаєнко підкреслив, що найкращі жінки не лише в Україні, а й скрізь – наші, з Кіровоградщини. Очільник області зізнався, що завчасно поцікавився про всіх запрошених на свято і дійшов висновку, що в залі є представниці усіх професій. 

- Жінки Кіровоградщини вирощують хліб, стоять біля станків, лікують і навчають, керують великим і малим бізнесом, тренують, співають, водять авто і тролейбуси, служать в армії і охороняють громадський спокій. Ну й найголовніше – народжують і виховують дітей, - відзначив керівник області.  - Хочу сказати як син, як чоловік, як батько - ми вас дуже любимо і шануємо. Ми вас поважаємо і цінуємо – за велике терпіння, за мудрість і душевну красу, за ваше добре, чуйне серце, - підкреслив Андрій Ніколаєнко.

Голова облдержадміністрації зауважив, що найкращі свої твори поети, музиканти, художники у всі часи створювали натхненні любов'ю до жінок. - І нехай так буде завжди, щоб ви надихали нас, чоловіків, на подвиги, гарні і добрі справи. Андрій Ніколаєнко побажав учасницям урочистостей міцного здоров’я, щастя і злагоди у родинах.

До свята кращих жінок нашого краю нагороджено обласними відзнаками. Зокрема, Почесної грамоти обласної державної адміністрації і обласної ради удостоєно директора Кіровоградського регіонального відділення Аграрного фонду Надію Глущенко, начальника управління соціального захисту населення Новгородківської райдержадміністрації Наталію Гук, наукового керівника секції математики Малої академії наук учнівської молоді Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу Людмилу Ізюмченко, начальника відділу освіти, молоді та спорту Новгородківської райдержадміністрації Лідію Остапчук, першого заступника голови Кіровоградської обласної ради Людмилу Салоїд, директора навчально-виховного комплексу "загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад" (Гайворонський район) Наталію Чабанюк.

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено керівника приватного сільськогосподарського підприємства "Синюха" (Новоархангельський район) Ольгу Голобородько, начальника відділу зовнішніх зносин та євроінтеграції управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності державної регуляторної політики та розвитку підприємництва департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Людмилу Ковальову, начальника хіміко-бактеріологічної лабораторії енергосилового цеху державного підприємства "Дирекція Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд" (Долинський район) Анжелу Колєснік, головного бухгалтера приватного сільськогосподарського підприємства "Агрофірма "Пурпурівська" (Новомиргородський район) Наталію Мисюру та начальника відділу роботи із засобами масової інформації та громадськістю центру забезпечення діяльності територіального управління МНС України у Кіровоградській області, майора служби цивільного захисту Наталію Чернавіну.

Кращих представниць різноманітних професій нашого краю святковими концертними номерами привітали як місцеві творчі колективи, ансамблі, солісти, так і столичні артисти. Учасниць концерту порадували яскраві виступи у виконанні камерного оркестру обласної філармонії під керівництвом Наталії Хілобокової, заслуженого артиста України Сергія Дьоміна, учасника фестивалю дитячої творчості "Степові джерела" Владислава Бураги, ансамблю народної та сучасної музики "Єлисавет-ретро", найменших учасників хореографічного ансамблю "Час пік" ОЦДЮТ, лауреатів міжнародних конкурсів – драйвового гурту баяністів "Рвані міхи". Саме цей столичний колектив як сувенір від голови облдержадміністрації викликав шквал оплесків усієї зали.

Окрім музичних подарунків учасниці урочистого концерту отримали від Андрія Ніколаєнка символічний весняний презент – первоцвіти у стилізованих горщиках-підставках!

4574Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: