Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: розслiдування
Автор: сайт "Прозоро"
Дата: 26 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/investigation/2016/07/26/kropivnitsku-stantsiju-perelivannja-krovi-za-18-5-milioniv-vidremontue-firma-dvoh-mistsevih-deputativ-bjutivtsiv.htm
розслiдування, 26 липня 2016

Кропивницьку станцію переливання крові за 18,5 мільйонів відремонтує фірма двох місцевих депутатів-бютівців

сайт "Прозоро"


Управління капітального будівництва Кіровоградської ОДА 20-го липня акцептувало пропозицію ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс», щодо реконструкції головного корпусу станції переливання крові по вул. Преображенська,88. Про це йдеться у «Віснику державних закупівель.» Виконання замовлення обласному бюджету коштуватиме 18,46 млн. грн..


Згідно технічного завдання протягом 2016-17 років ТОВ «Кіровоградській будівельний альянс» має встановити перегородки з керамічної цегли в підвалі і частково на третьому поверсі, змонтувати перегородки першого, другого і третього поверхів із гіпсокартонних листів, замінити старі віконні рами на нові, полівінілхлоридні. Крім того буде змонтовано декілька видів покриття підлоги – бетонна, керамічна плитка та лінолеумна, а також проведено зовнішнє оздоблення  приміщення – стіни будуть зашиті композиційними панелями з утепленням.


Єдиним конкурентом ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс», на даному тендері, виступив минулорічний «улюбленець» Кіровоградської міськради ТОВ «ПФ», котре належить Марату Мхитаряну. Вже через день після даного акцепту ТОВ «ПФ» стала потенційним переможцем на іншому будівельному тендері від Кіровоградської ОДА. Минулоріч фірми Мхитаряна ТОВ «ПМ» та ПП «Мам-сервіс» виконало в області тендерних підрядів на суму 37,64 млн. грн..


Переможець конкурсу на реконструкцію головного корпусу станції переливання крові по вул. Преображенська,88, ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» належить депутатам Кіровоградської міськради, членам депутатської фракції ПП «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» Олександру Миколайовичу Цертію та Юрію Федоровичу Гребенчуку. При цьому Цертій є головою даної фракції у міській раді. До переходу під партійні прапори «Батьківщини» обидва депутата були співзасновниками та членами Кіровоградського обласного осередку ГО «Фронт змін» та активістами відповідної політичної партії.


Обидва депутати мають рівні частки у статутному фонді ТОВ «Кіровоградський будівельний альянс» – по 3,25 млн. грн. кожен. Крім того нинішні «бютівці» є співзасновниками ТОВ «Альянс-трейдинг» та ГО «Спільник дім». До слова, третім засновником згаданої організації є народний депутат України Олександр Горбунов, котрий у ВР входить до фракції «Народний фронт». Юрій Гребенчук, згідно даних держреєстру окрім спільного з Цертієм бізнесу є директором ПП «Альянс-маркет», власницею котрого є дружина Олександра Цертія Ганна Кареліна, а також засновником ПП «Регіон-комплект» і ПП «Технокомплектцентр».


За даними «Вісника державних закупівель» жодна з фірм депутатів-бютівців цьогоріч не перемагала на тендерах у Кіровоградській області.


Прозоро

48439Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: