Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: розслiдування
Автор: Кіровоград24
Дата: 24 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/investigation/2016/03/24/tov-liki-pljus-nezakonno-zneslo-schonaimenshe-31-derevo-bilja-svoih-aptek-dokument-.htm
розслiдування, 24 березня 2016

ТОВ «Ліки плюс» незаконно знесло, щонайменше, 31 дерево біля своїх аптек (ДОКУМЕНТ)

Кіровоград24



В рамках громадської ініціативи «Центр Журналістських Розслідувань», журналісти інформаційного порталу «Кіровоград24» звернулися з інформаційним запитом до Кіровоградської міської ради з проханням повідомити про зафіксовані факти самовільного знесення зелених насаджень ТОВ «Ліки плюс». Пропонуємо вашій увазі відповідь за підписом заступника міського голови Олександра Грабенка: 


«Управлінням земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міської ради інформаційний запит від 17.03.2016 р. про зафіксовані випадки знесення зелених насаджень біля аптек TOB «Ліки плюс» розглянуто.


19.02.2016 р. працівниками спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради, в межах повноважень, за знесення зелених насаджень за адресами: вул. Євгена Маланюка, навпроти будівельного коледжу (1 дерево); на розі вул. Архітектора Паученка (Дворцова) та Арсенія Тарковського (2 дерева); на розі вул. Арсенія Тарковського та Тимірязєва (2 дерева); на розі вул. Шевченка та Арсенія Тарковського (6 дерев); на розі вул. Тимірязєва та пров. Центрального (2 дерева); вул. Пацаєва, 8, к. 1 (4 дерева); вул. Космонавта Попова, між маг. «АТБ» та вул. Пацаєва (3 дерева); вул. Вокзальна (Жовтневої Революції), між маг. «Візит» та «Укрексімбанк» (1 дерево); вул. Михайлівська, між Студентським бульваром (просп. Комуністичний) та вул. Єгорова (8 дерев); на розі вул. Академіка Корольова та Бєляєва (2 дерева); вул. Велика Перспективна, 9, біля зупинки громадського транспорту та вул. Волкова, навпроти маг. «Зодчий», на керівництво TOB «Ліки плюс» складено 12 протоколів про адміністративні правопорушення, передбачені ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Дані протоколи направлено на розгляд адміністративної комісії для притягнення до відповідальності».


4470Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: