Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 25 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2017/05/25/rjatuvalniki-nagadujut-gromadjanam-scho-dotrimuvatis-pravil-bezpeki-u-povsjakdennomu-zhitti-nadzvichaino-vazhlivo.htm
надзвичайні події, 25 травня 2017

Рятувальники нагадують громадянам, що дотримуватись правил безпеки у повсякденному житті – надзвичайно важливо

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Як свідчить статистика, найбільша кількість пожеж в Україні виникає у житловому секторі. Саме тому рятувальники постійно протягом усього року проводять роз’яснювальну роботу з громадянами. 


25 травня провели тематичні відпрацювання житлового сектора рятувальники Компаніївського, Вільшанського та Олександрійського районів Кіровоградської області. Фахівці Служби порятунку нагадали про правила безпеки при користуванні газовими та електроприладами, звернули увагу господарів на те, що забороняється спалювати суху траву та сміття поблизу будівель та споруд, оскільки найменший порив вітру та недогляд за вогнищем можуть спричинити великі пожежі. Особливу увагу працівники пожежно-рятувальної служби звернули на безпеку дітей під час літніх канікул – батькам, дідусям та бабусям нагадали, щоб малолітні діти завжди були під наглядом, а школярі повідомляли про своє місцезнаходження та відпочивали на березі водойми лише разом із дорослими. 


Також рятувальники зазначили, що влітку, під час робіт на присадибній ділянці, зростає небезпека виявлення застарілих боєприпасів. У такому випадку необхідно позначити місце знахідки, не чіпати її та повідомити про подію за номером «101». 


На завершення розмови рятувальники надали громадянам застережні листівки, у яких наводяться поради з питань безпечної життєдіяльності. 


   



48358Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: