Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 18 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2016/03/18/rjatuvalniki-navchali-pravilam-bezpeki-kirovogradskih-shkoljariv.htm
надзвичайні події, 18 березня 2016

Рятувальники навчали правилам безпеки кіровоградських школярів

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


18 березня у кіровоградській загальноосвітній школі №18 відбулося заняття з тематики безпеки життєдіяльності  для учнів 3 та 4-х класів. Рятувальники спільно з викладачами навчально-методичного центру цивільного захисту та БЖД завітали до школи, щоб навчити дітей прийомам самопорятунку та допомоги постраждалим внаслідок різних екстремальних подій, розповісти, якими тяжкими можуть бути наслідки пожеж, та пояснити, як уникнути прикрих ситуацій у своєму житті.


Гості розказали дітям на ліквідацію яких надзвичайних подій підрозділам ДСНС найчастіше доводиться виїжджати, наголошуючи при цьому, що одна з причин виникнення пожеж – саме дитячі пустощі з вогнем.


Школярі при цьому дізналися яких правил безпеки необхідно дотримуватись аби не виникало пожеж. Викладачі навчально-методичного центру доповнили розповідь ілюстраціями. Зі слайдів хлопці та дівчата дізналися що таке пожежі та як її не допустити, розповіли дитячій аудиторії і про засоби індивідуального захисту органів дихання та правила користування ними. Тож під час заняття учні закріпили знання, набуті ще під час шкільних уроків. 


Переконані, що завдяки роз’яснювальній роботі, зокрема і на таких заняттях вдасться захистити наше майбутнє від пожеж. Тому рятувальники завжди радо долучаються до проведення заходів з дітьми. 





3767Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: