Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: УМВС України в Кіровоградській області
Дата: 18 травня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2015/05/18/na-kirovogradschini-pratsivniki-dai-zupinili-avtivku-jaka-perevozila-zbroju-ta-naboi.htm
надзвичайні події, 18 травня 2015

На Кіровоградщині працівники ДАІ зупинили автівку, яка перевозила зброю та набої

УМВС України в Кіровоградській області


В автомобілі Шкода Скаут під керуванням 48-річного мешканця столиці було виявлено понад 650 набоїв, автомат ММГ АКСУ КМС, два нарізних карабіни та ніж.



14 травня на території Добровеличківського району інспектори ДПС зупинили транспортний засібза порушення правил дорожнього руху. У салоні авто перебували водій та пасажир.



Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили та вилучили у картонних коробках 640 набоїв калібру 7,62 мм до автомата Калашникова, у багажнику автівки між господарськими сумками та особистими речами – 2 нарізних карабіни і магазин із 23 набоями. Крім того, в автомобілі було виявлено автомат ММГ АКСУ КМС калібру 7,62 мм та ніж із довжиною леза 17 см.



Усі предмети направлені на дослідження до НДЕКЦ при УМВС України в області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами», санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.











За матеріалами УДАІ

УМВС України в Кіровоградській області



4636Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: