Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор:
Дата: 10 червня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2014/06/10/smertelna-dtp-zaginuv-4-richnii-hlopchik-a-chetvero-doroslih-travmovani.htm
надзвичайні події, 10 червня 2014

Смертельна ДТП: загинув 4-річний хлопчик, а четверо дорослих травмовані

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталасьна автошляху  Кіровоград-Олександрівка, поблизу села Підлісне, надійшло до служби порятункуо 20.50. Зіткнулись три автомобілі - ВАЗ 2112, Лада «Калина» та Skoda Rapid, - внаслідок чого загинув 4-річний хлопчик та чотири особи зазнали травм - повідомляє У ДСНС у Кіровоградській області.

Двох травмованих – пасажира та водія Лади «Калина» - госпіталізовано до Олександрівської районної лікарні. Пасажира та водія автомобіля Skoda Rapid з травмами різного ступеня важкості доставлено до Кіровоградської обласної лікарні для обстеження, після якого вони  відмовились від госпіталізації.

Рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №29 за допомогою спецального інструменту деблокували травмовану жінку та загиблу дитину з автомобіля Лада «Калина».

Хід розслідування потрійної ДТП, яка забрала життя дитини, взято на особистий контроль керівництвом прокуратури Кіровоградської області


Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні розпочатому за фактом потрійної ДТП, в наслідок якої загинув чотирьохрічний хлопчик – повідомляєпрес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Вказана дорожньо-транспортна пригода мала місце йн

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

На місце пригоди виїздили працівники апарату прокуратури області та прокурор Олександрівського району.

Попередньо встановлено, що ДТП сталося з вини водія «ВАЗ 2112», який рухаючись від смт. Олександрівка до м. Кіровограда, з метою обгону автомобіля «Skoda Rapid», виїхав на зустрічну смугу та допустив зіткнення з транспортним засобом «Лада Каліна», який від удару відкинуло на зустрічну смугу в результаті чого відбулося зіткнення з автомобілем «Skoda Rapid». Внаслідок ДТП чотирьохрічна дитина, яка перебувала у салоні авто «Лада Каліна», загинула на місці пригоди, її батьки були госпіталізовані до реанімаційного відділення. Інші три учасники ДТП отримали травми різного ступеню тяжкості та були доставлені до Кіровоградської обласної лікарні.

На даний час, водія, винуватця ДТП, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Хід досудового розслідування взято на особистий контроль керівництвом прокуратури області.


4190Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: