Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області
Дата: 19 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/08/19/na-kirovogradschini-za-materialami-sbu-zasudzheno-gromadjanina-ukraini-jakii-namagavsja-zbuti-spetsialni-tehnichni-zasobi-neglasnogo-otrimannja-informatsii.htm
надзвичайні події, 19 серпня 2013

На Кіровоградщині за матеріалами СБУ засуджено громадянина України, який намагався збути спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації

Прес-сектор УСБУ в Кіровоградській області

Набув чинності вирок Ленінського районного суду міста Кіровограда стосовно місцевого мешканця, який незаконно збував спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації.

Встановлено, що правопорушник пропонував керівникам великих сільськогосподарських та промислових підприємств Кіровоградської області придбати спеціальні технічні засоби для використання у цілях негласного отримання інформації. Спецтехніку кіровоградець замовляв з-за кордону через мережу Інтернет.

У березні 2013 року співробітники СБУ затримали зловмисника «на гарячому» під час спроби збуту СТЗ на території одного з ринків м. Долинська. Під час обшуку затриманого правоохоронці виявили та вилучили у нього 10 одиниць техзасобів, закамуфльованих під наручні та настінні годинники, брелоки та комп’ютерні мишки.

Вироком суду зловмиснику призначено покарання в вигляді штрафу у розмірі 3400 грн.

 

5207Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: