Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: сектор профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Кіровоградській області
Дата: 26 липня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/07/26/u-dtp-v-svitlovodskomu-raioni-travmovano-troe-ljudei.htm

У ДТП в Світловодському районі травмовано троє людей

сектор профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Кіровоградській області

Рухаючись по автодорозі Канів – Чигирин – Кременчук 28-річний водій автомобіля «CITROENReal» рухаючись від смт. Чигирин Черкаської області в напрямку с. Подорожнє Світловодського району перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автобусом «YOUYIZGT6831DH», який рухався в зустрічному напрямку.  

  Внаслідок ДТП водій автомобіля «CITROENReal» та двоє пасажирів автобуса «YOUYIZGT6831DH» отримали  травми та були  доставлені до місцевої лікарні.

Стосовно водія відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді карається  штрафом  від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів  доходів  громадян  або  виправними роботами на строк до двох  років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі  на  строк  до  трьох  років,  з  позбавленням права керувати транспортними  засобами  на  строк  до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування.


Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв всіх транспортних засобів: будьте максимально уважними за кермом, рухайтеся з безпечною швидкістю та суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху!


4994Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: