Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: Прес-центр СБ України
Дата: 4 червня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/06/04/u-kirovogradi-sbu-likviduvala-dijalnist-nelegalnoi-finansovoi-strukturi-jaka-nezakonno-perevela-u-gotivku-ponad-150-milioniv-griven.htm

У Кіровограді СБУ ліквідувала діяльність нелегальної фінансової структури, яка незаконно перевела у готівку понад 150 мільйонів гривень

Прес-центр СБ України

Співробітники Управління СБ України в Кіровоградській області спільно з працівниками обласної прокуратури викрили та припинили діяльність нелегальної фінансової структури, яка здійснювала фінансові операції з незаконного переведення безготівкових коштів у готівку.

Встановлено, що «конвертаційний центр» функціонував протягом 2012-2013 років. За цей час через його рахунки в тіньовий обіг переведено понад 150 мільйонів гривень.

23 травня ц.р. у Кіровограді співробітники СБУ одночасно провели 16 обшуків у помешканні учасників оборудки, гаражах та офісних приміщеннях, які використовувались зловмисниками у протиправній діяльності.

За результатами санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили фінансово-господарську документацію суб’єктів підприємницької діяльності, печатки, комп’ютерну техніку, вогнепальну зброю та набої до неї; спеціальні технічні засоби негласного отримання інформації; наркотики.
















За цим фактом триває кримінальне провадження за ч.3 ст.212 (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) Кримінального кодексу України.




4347Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: