Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор:
Дата: 4 червня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/06/04/u-kirovogradi-militsija-pripinila-dijalnist-gralnogo-zakladu.htm

У Кіровограді міліція припинила діяльність грального закладу

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрили підпільний клуб зі спортивного покеру, що функціонував в обласному центрі. Організатором грального «бізнесу» виявився 36-річний кіровоградець.

За оперативними даними, які отримали правоохоронці, клієнти, що брали участь в азартних іграх, отримували грошову винагороду. У ході перевірки інформація знайшла своє підтвердження.

Під час, неочікуваного для присутніх у клубі, візиту працівників міліції, у залі перебувало понад 10 осіб. Стосовно 5 громадян було складено адміністративні протоколи за ст. 181 КУпАП (участь в організованих без дозволу азартних іграх на гроші, речі та інші цінності).

З місця події працівники міліції вилучили 6 покерних столів, фішки, гральні карти, 2 одиниці комп’ютерної техніки, відеореєстратор та 16 тисяч гривень, що становили «касу» грального закладу.

За словами заступника начальника УДСБЕЗ УМВС України в Кіровоградській області Петра Довгого, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Триває розслідування.


4315Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: