Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: Прес-служба ДАІ м. Кіровограда
Дата: 20 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/05/20/p-janii-vodii-pishov-va-bank.htm
надзвичайні події, 20 травня 2013

П'яний водій пішов ва-банк

Прес-служба ДАІ м. Кіровограда

17 травня 2013 року близько 8 години ранку екіпаж ДПС, у складі інспекторів ДПС: сержанта міліції Бугайова Ігоря та молодшого сержанта міліції Поставнюка Геннадія, несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху по вул. Короленка в обласному центрі. Поблизу супермаркету "Копілка" працівники ДАІ помітили а/м Опель, водій котрого перебував у неадекватному стані. На вимогу працівників міліції про зупинку водій відреагував навпаки - прискорив швидкість руху. Інспектори ДПС розпочали переслідування, адже водій з кермом у подібному стані - потенційний вбивця. Поблизу четвертої лікарні їм нарешті вдалось зупинити правопорушника. Проте на вимогу пред'явити документи, горе-водій навіть не зміг чітко пояснити свої протиправні дії, так як перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп'яніння. І самостійно встояти на власних ногах не міг...
А після пропозиції проїхати до Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру взагалі "розбушувався" - почав трощити службовий автомобіль ДПС. У свою чергу, працівники ДАІ, згідно з вимогами статті 14 Закону України "Про міліцію" застосували спеціальні засоби впливу - одягли на нього кайданки та викликали підмогу.  Водій же продовжував "ламати комедію" та розважати випадкових перехожих. То він представлявся пасажиром автівки, то взагалі вирішив, що він просто перехожий і до інциденту не має ніякого відношення, проте свідки та потужна доказова база розставили все на свої місця. Після приїзду слідчо-оперативної групи водій нарешті вгамувався, а можливо, почав витвережуватись. Подальшу його долю вирішить суд, який також вирішить і те, чи залишиться такий водій із правом керування. А до встановлення всіх цих обставин, а/м Опель, яким кермував правопорушник вилучено із транспортного потоку та доставлено на зберігання до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.
Державтоінспекція вкотре нагадує, що п"яний за кермо - це злочинець! Цінуйте власні життя та здоров'я, а також життя та здоров'я інших учасників дорожнього руху! 


5426Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: