Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор:
Дата: 29 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/04/29/avarija-na-kovalovskomu-mostu-ofitsiina-versija-foto-.htm
надзвичайні події, 29 квітня 2013

Аварія на Ковальовському мосту - офіційна версія (Фото)

Кіровоград24 вже писав про аварію, яка сталась у п'ятницю, 26 квітня, о 20:30. Наразі Прес-служба ДАІ надала офіціну версію дорожньо-транспортної пригоди.

"Чергова дорожньо-транспортна пригода сталась у м. Кіровограді по вул. Жовтневої Революції у темний час доби. На мосту через р. Інгул, неподалік від ринку "Босфор", 29-річний водій а/м ВАЗ-211440, рухаючись у напрямку вул. Дзержинського, не вибрав безпечну швидкість руху, не справився з керуванням транспортним засобом, виїхав на смугу зустрічного руху, порушивши вимоги дорожньої розмітки "1.3", де зіткнувся з а/м Хюндай, котрий рухався йому назустріч. Після удару водій-порушник допустив занос своєї автівки та перекинувся. Водія а/м ВАЗ з тілесними ушкодженнями: забоями тазу,  грудної клітини, подряпинами обличчя, каретою швидкої медичної допомоги доставлено Кіровоградської обласної лікарні.
Транспортні засоби дістали значні механічні пошкодження.
Зі свого боку Державтоінспекція звертається до всіх учасників дорожнього руху! Пам'ятайте, що ваші життя та здоров'я у ваших власних рухах. Дорога не прощає помилок. Навіть незначні похибка чи легковажність під час участі в дорожньому русі можуть стати фатальними."

4934Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: