Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: надзвичайні події
Автор: "Кіровоград.Коментарі"
Дата: 21 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/incidents/2013/02/21/tri-rozbiiniki-potrapili-do-ruk-militsii.htm
надзвичайні події, 21 лютого 2013

Три розбійники потрапили до рук міліції

"Кіровоград.Коментарі"

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції отримали повідомлення про скоєння нападу на охоронця тракторної бригади, що розташована в одному із сіл району. Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали автомобіль, на якому рухалися зловмисники. Про це «Кіровоград.Коментарі» повідомила прес-служба Управління МВС України в Кіровоградській області.

 

У транспортному засобі чоловіки перевозили вкрадене з господарства майно. «Газель» була наповнена каністрами з гербіцидами та бочками із пальним, акумуляторами, шинами від автомобілів і різними інструментами. Розбійниками виявилися троє жителів сусідньої області: найстаршому раніше судимому за розбій – 38 років, двом його помічникам – 22 та 23 роки.

 

Зловмисники у чорних масках вночі проникли на територію тракторної бригади. Погрожуючи охоронцю обрізом мисливської рушниці та дерев’яною битою, скрутили і зв’язали чоловіка, пошкодивши замки у кількох будівлях, винесли майно, загрузили в авто.

 

Працівнику вдалося звільнитися і сповістити правоохоронців про те, що сталося. Вже протягом півгодини після отримання повідомлення, слідчо-оперативна група одягла на зловмисників кайданки.  У автомобілі працівники міліції вилучили биту та обріз рушниці. Зброю розбійники сховали за обшивкою у салоні, а на узбіччі дороги виявили чорну в’язану шапочку, яку зловмисники викинули з вікна машини, коли втікали з місця події.  Бандитам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

 

4722Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: