Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: "Кіровоград24"
Дата: 1 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2021/11/01/mihailo-bezhan-virishiti-vsi-problemi-v-odin-moment-nemozhlivo-a-os-postupovo-tsilkom-realno.htm
економіка, 1 листопада 2021

Михайло БЄЖАН: Вирішити всі проблеми в один момент неможливо, а ось поступово – цілком реально

"Кіровоград24"



Цієї п’ятниці, у бібліотеці-філії №18, що на 101-му мікрорайоні міста, відбулась зустріч з мешканцями округу на якій депутат Кропивницької міської ради, член фракції «Слуга Народу» Михайло Бєжан відзвітував за рік депутатської діяльності.


«Хотів би почати з так званих позитивних моментів та розповісти, що нам спільними зусиллями – мешканців, моїми як депутата цього округу та влади міста вдалося зробити», - почав свій виступ Михайло Бєжан.


Як розповідає депутат, однією з найочікуваніших подій цього року була заасфальтована прибудинкова територія за адресою вул. Генерала Жадова, 7. Ця дорога довгий час була поганою з глибокими ямами, які важко здолати на автомобілі та не менш важко обійти пішки.


«Згідно з попереднім поділом на виборчі округи, це був один-єдиний будинок зі 101-го мікрорайону, який не належав до мого округу. Ще кілька років тому, коли вже було заасфальтовано прибудинкові території більшості будинків мікрорайону, мешканці цього будинку запитували, коли ж і в них буде асфальт, а не суцільні ями. Тоді я сказав: коли відповідатиму за їх округ. Так і сталося - за новим поділом цей будинок потрапив до мого оновленого округу і нещодавно нам таки вдалося повністю заасфальтувати прибудинкову територію», - розповідає Михайло Бєжан.


Весь цей час депутат разом з командою підтримували військових та популяризацію українського. Так, організовували допрем’єрний показ документального фільму «Трохи нижче неба». Продовжили співпрацю з Кіровоградським обласним госпіталем для ветеранів війни та завітали у заклад з гостинцями у переддень Великодня. Ще частину смачних вітань тоді віддали волонтерам громадської організації «Серця матерів Кіровоградщини», а вони вже доставили їх на передову військовим.


Активно продовжує Михайло Бєжан і співпрацю з бібліотекою-філією №18 – допомагає бібліотекарям в організації дозвілля для дітей та з оновленням книжкового асортименту також допомагає і в облаштуванні дитячих майданчиків. Цього року завезли пісок майже на всі майданчики мікрорайону.


Ще одним позитивним моментом цієї осені є завершені роботи з вимощення частини будинку №4 по вулиці Космонавта Попова. Це питання також тривалий час непокоїло мешканців. На наступний рік вже запланували завершити вимощення цього будинку і в міському бюджеті будуть передбачені кошти на це.


До кінця цього року в будинку №23 по проспекту Університетському таки з’явиться довгоочікуваний ліфт. Це вже другий ліфт за останні кілька років, який встановлять саме на 101-му мікрорайоні.


«Цього року в місті встановлять загалом два ліфти, кожен з яких коштує майже мільйон гривень. Завдяки небайдужості, цілеспрямованості мешканців, нашим спільним зусиллям та співпраці з владою, один з них змонтують на Університетському. В цьому будинку ліфта не було 25 років», - розповідає депутат.


Загалом за цей рік було проведено 9 сесій Кропивницької міської ради – депутат був присутнім на всіх цих засіданнях. Крім цього за рік депутат провів 19 прийомів громадян в результаті яких, подавав чимало звернень та запитів. Значна частина з них, це особисті та колективні запити на матеріальну допомогу для містян, на загальну сумупонад 50 тисяч гривень.


«Це лише частина тих питань над якими ми працювали цей рік. Звісно, чимало проблем ще існує та до їх вирішення потрібно підходити конструктивно і розуміти, що зробити все в один момент неможливо, а ось поступово – цілком реально, - підсумував свій виступ Михайло Бєжан.



Нагадаємо, що Михайло Бєжан проводить у Кропивницькому особистий прийом громадян двічі на місяць: кожен перший четвер місяця за адресою вул. Генерала Жадова №7 та кожну четверту середу місяця з 12.00 до 14.00 за адресою вул. Євгена Чикаленка 1-А, кабінет 129.



      

8824Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: