Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: ГУ ДФС у Кіровоградській області
Дата: 11 листопада 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/11/11/stan-borotbi-z-koruptsieju-v-organah-dfs-kirovogradschini-za-desjat-misjatsiv.htm
економіка, 11 листопада 2016

Стан боротьби з корупцією в органах ДФС Кіровоградщини за десять місяців

ГУ ДФС у Кіровоградській області


Впродовж січня-жовтня 2016 року співробітниками відділу внутрішньої безпеки Головного управління ДФС у Кіровоградській області проведено 330 профілактичних заходів щодо недопущення корупційних дій та порушень законодавства України у сфері службової діяльності.


З початку року проведено 61 перевірку відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області, за наслідками яких внесено 15 подань, для вжиття заходів реагування, в наслідок чого притягнуто до відповідальності                                9 посадових осіб. До правоохоронних органів направлено 18 матеріалів перевірок.


За матеріалами відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС в області правоохоронними органами відкрито 9 кримінальних проваджень, а саме: за ч.2 ст.364 КК України – 5, за ч.3 ст.365КК України - 1, за ч.3. 368 КК України -2 та за ч.1 ст.366 КК України – 1.


За участю співробітників відділу внутрішньої безпеки викрито факти порушень чинного митного та податкового законодавства суб’єктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано 15,4 млн. грн. та 6,9 млн. грн. відповідно.


Нагадуємо, що у випадку якщо хтось володіє інформацією про неправомірні дії або бездіяльність працівників Державної фіскальної служби у Кіровоградській області, факти корупції чи зловживання службовим становищем працівниками державних податкових інспекцій, міліції чи митної служби, необхідно звертатися на телефон антикорупційного сервісу «Пульс» - (044) 284-00-07. Лінія працює цілодобово. 



3388Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: