Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Вікторія Талашкевич
Дата: 28 жовтня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/10/28/77-startapiv-z-ukraini-mozhut-vigrati-20-000-na-rozvitok-proektu-zavdjaki-kiivstar-i-vimpelcom.htm
економіка, 28 жовтня 2016

77 стартапів з України можуть виграти $20 000 на розвиток проекту завдяки Київстар і VimpelCom

Вікторія Талашкевич

Майже вісімдесят команд із України вже зареєструвалися на конкурс Eurasia Mobile Challenge і отримали шанс протестувати ідеї своїх стартапів, поліпшити свої підприємницькі навички, виграти $20 000 і поїхати на Всесвітній Мобільний Конгрес в Барселоні (Mobile World Congress 2017) для участі в глобальному змаганні.

26 жовтня Київстар провів Acceleration Day Ukraine, в рамках якого учасники прослухали лекції міжнародних галузевих експертів, а 25 команд презентували свої ідеї і отримали рекомендації щодо доопрацювання від менторів програми:
Періса д'Ельтраза, доктора економічних наук, професора мадридської бізнес-школи IE Business School, Макса Гурвіца, регіонального директора (Східна Європа, СНД, країни Близького Сходу і Північної Африки) компанії Cross Border Angels, Айкута Карааліолу, засновника і генерального директора Mobile Action, Ендрю Чахояна, директора з корпоративних комунікацій VimpelCom, Олексія Мася, IT & Digital радника президента Київстар, Василя Низовця, начальника департаменту продажів і розвитку послуг ІКТ Київстар, Олега Бєлова, начальника департаменту управління та розвитку послуг мультимедіа Київстар, Костянтина Андрусенко, менеджера з розвитку продуктів департаменту мультимедіа та ОТТ послуг Київстар.



Конкурс відкритий для підприємців у сфері мобільних технологій і стартапів з України, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Росії, Таджикистану і Узбекистану. Учасникам необхідно запропонувати свої новаторські ідеї і концепції інноваційних мобільних продуктів.

Реєстрація триватиме до 31 жовтня на сайті www.kyivstar.ua/emc

До грудня 2016 року, команди будуть допрацьовувати свої ідеї, а потім, за підсумками конкурсу будуть відібрані три півфіналісти, які представлять Україну на рівні регіону Євразія. В рамках півфіналу виберуть три команди-фіналіста з євразійського регіону, які отримають грошові призи - $20 000, $15 000 і $10 000 за перше, друге і третє місця відповідно, а також можливість взяти участь в Global Mobile Challenge, який відбудеться в рамках Mobile World Congress в Барселоні в лютому 2017 року.

Eurasia Mobile Challenge – це ініціатива Групи VimpelCom Ltd., глобального провайдера телекомунікаційних послуг, частиною якого є Київстар.

Уже вдруге конкурс Eurasia Mobile Challenge підтримує соціально-освітню ініціативу Make Your Mark («Зроби свій внесок»), мета якої – розширити можливості розвитку технічних здібностей молоді для побудови майбутнього і сприяння економічному розвитку країни.

Детальніше на сайті:
www.kyivstar.ua/emc

Довідка про Київстар 

Київстар – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G. Послугами оператора користуються 25,4 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. клієнтів фіксованого інтернету. 



Акціонери Київстар – міжнародна група VimpelCom Ltd. (офіс у Нідерландах), акції якої знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк. 
Київстар понад 18 років працює в Україні, є одним з найбільших платників податків та одним з найкращих роботодавців, а також соціально відповідальною компанією. За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected],www.kyivstar.ua

3645Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: