Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: ГУ ДФС у Кіровоградській області
Дата: 23 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/06/23/-ofitsiino-pro-podatkovi-novatsii-2016-.htm
економіка, 23 червня 2016

Офіційно про податкові новації-2016

ГУ ДФС у Кіровоградській області


Днями, Головним управлінням ДФС у Кіровоградській області проведено кущовий семінар-форум для платників податків Новоукраїнського, Маловисківського, Новомиргородського, Бобринецького, Компаніївського та Устинівського районів на тему: „Офіційно про податкові новації-2016” організований Філією ДП «Сервісно-видавничий центр» у Кіровоградській області офіційного видання ДФС України – журналу «Вісник. Право знати все про податки і збори». В семінарі прийняли участь фахівці Головного управління ДФС у Кіровоградській області та представник журналу «Вісник. Право знати все про податки і збори». 


В ході семінару-форуму учасників проінформовано про зміни в законодавстві України в частині справляння акцизного податку, подання звітності з підакцизних товарів, у т.ч. реалізація та продаж у роздрібній мережі;  оподаткування ПДВ, які набрали чинності з 1 січня 2016 року; порядку нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, порядку оподаткування заробітної плати податком на доходи фізичних осіб; справляння місцевих податків, рентної плати та екологічного податку тощо.


Учасники семінару зазначили, що саме за допомогою таких заходів, платники податків мають можливість одержати роз'яснення з податкового законодавства, обмінятися думками, обговорити ті питання, які є найбільш актуальними сьогодні. 


Захід пройшов в дружньому діалозі. Всім учасникам семінару були надані вичерпні відповіді на питання. 



3042Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: