Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: ГУ ДФС у Кіровоградській області
Дата: 10 червня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/06/10/profilaktika-koruptsiinih-pravoporushen-u-fiskalnih-organah-kirovogradskoi-oblasti-trivae.htm
економіка, 10 червня 2016

Профілактика корупційних правопорушень у фіскальних органах Кіровоградської області триває

ГУ ДФС у Кіровоградській області


Вжиття заходів щодо профілактики корупційних правопорушень у сфері службової діяльності залишається одним із основних пріоритетних напрямків роботи територіальних органів ДФС у Кіровоградській області. 


Як повідомили у відділі внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській області за січень-травень 2016 року проведено 117 профілактичних заходів (лекцій, виступів, бесід) в структурних підрозділах територіальних органів ДФС у Кіровоградській області з метою упередження випадків корупційних проявів. 


З початку року проведено 29 перевірок відносно посадових осіб податкової та митної служби у Кіровоградській області, за результатами яких направлено                     14 подань, для вжиття заходів реагування, в наслідок чого притягнуто до відповідальності 4 особи.


До правоохоронних органів направлено 7 матеріалів перевірок та зареєстровано 3 кримінальні провадження у сфері службової діяльності відносно посадових осіб ОДПІ (за ч.2 ст.364 та ч.3 ст. 365 КК України). 


За участю співробітників ВВБ ГУ ДФС в області викрито факти порушень чинного законодавства суб’єктами господарювання, внаслідок чого до державного бюджету донараховано майже 14млн.гривень.


«Профілактика та безкомпромісна боротьба з проявами корупції у підпорядкованому колективі – це принципова позиція керівництва Головного управління ДФС у Кіровоградській області» - зазначив начальник відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Кіровоградській області Матвій Щербина.



3091Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: