Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Прес-служба ПАТ «Ельворті»
Дата: 22 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/04/22/publichne-aktsionerne-tovaristvo-chervona-zirka-pereimenuvali-na-pat-elvorti-.htm
економіка, 22 квітня 2016

Публічне акціонерне товариство «Червона зірка» перейменували на ПАТ «Ельворті»

Прес-служба ПАТ «Ельворті»


Сьогодні, 22 квітня, сталася історична подія – одне з найбільших підприємств сільськогосподарського машинобудування України ПАТ «Червона зірка» змінило свою назву.


Під час загальних зборів акціонери підприємства одноголосно підтримали нову назву заводу «Ельворті» (Elvorti) - на честь засновників: англійських підприємців Роберта і Томаса Ельворті.


По суті, дане перейменування – це повернення до історичної назви підприємства, яке свого часу було найбільшим виробником посівної техніки на території Європи.


Варто зазначити, що зміна назви не пов’язана з так званим «законом про декомунізацію», адже рішення про повернення підприємству історичного імені було прийнято керівництвом підприємства ще у 2008 році. Саме тоді було затверджено план ребрендингу заводу, який поступово втілювався у життя.


У рамках даного плану проводилась модернізація підприємства: впровадження нових технологій виробництва, заміна обладнання, переоблаштування виробничих площ тощо.


Наступним кроком стало виведення на ринок принципово нових та модернізованих машин: широкозахватних посівних комплексів, сівалок точного висіву, культиваторів, обприскувачів – техніки, яка відповідає вимогам споживача і здатна конкурувати на світовому ринку сільгосптехніки.


З 2013 року підприємство почало використовувати подвійний логотип CHERVONA ZIRKA/ELVORTI для маркування своєї продукції.


І ось, нарешті, сам завод-виробник повернув собі історичну назву «Ельворті».


3574Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: