Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Кіровоград24
Дата: 20 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/04/20/miska-vlada-nareshti-zbiraetsja-demontuvati-zhahlivi-kioski-ingusha-.htm
економіка, 20 квітня 2016

Міська влада нарешті збирається демонтувати жахливі кіоски «Інгуша»

Кіровоград24


Вчора відбулося засідання комісії з питань демонтажу незаконно-встановлених малих архітектурних форм при міському виконавчому комітеті. Головував на засіданні заступник міського голови і керівник цієї комісії – Олександр Грабенко. 


Комісія прийняла рішення про демонтаж кількох незаконно-встановлених малих архітектурних форм. Також було розглянуто питання законності встановлення нового МАФу на розі вулиць Соборна та Глінки. Представники управління архітектури повідомили, що ця конструкція не відповідає виданому паспорту прив’язки через те, що, згідно з ним, входів має бути три, а в наявності їх лише два, тож це може бути підставою для демонтажу. Натомість, член комісії Олександр Дануца повідомив, що він виїздив на місце і бачив на власні очі, що там вже почали робити третій вхід. Проте, на його думку, в цьому місці є інша проблема. Там встановлені три малі архітектурні форми, що мають непривабливий і неестетичний вигляд: «Питна вода», «Новоукраїнський хліб» та «Інгуша». Дануца показав фотографії і повідомив, що, на диво, кіоск «Інгуша», що не працював кілька років, запрацював вже, як пункт збору макулатури. Більше того, до нього вже протягнуто з лінії електропередач провід, який забезпечує електроенергію для цього кіоску. 


Комісія приділила тривалий час обговоренню питання демонтажу кіосків «Інгуша», яких, як виявилося, по місту приблизно 30 і всі вони мають жахливий і непривабливий вигляд. Керівник управління торгівлі Наталя Бабенко повідомила, що під цими МАФами немає жодних дозвільних документів з 2003 року. Проте, вони, нібито, перебувають у  податковій заставі. Члени комісії вирішили, що це не є підставою для того, щоб залишити ці конструкції на своїх місцях, тому голова комісії Олександр Грабенко дав доручення управлінню архітектури на наступне засідання комісії підготувати всі необхідні документи для прийняття рішення щодо демонтажу цих кіосків та подальшого їх зберігання комунальними підприємствами міста.    


3743Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: