Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Вікторія Талашкевич
Дата: 8 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/04/08/revoljutsiini-tarifi-vid-kiivstar-bilshe-rozmov-ta-sotsialnih-merezh-.htm
економіка, 8 квітня 2016

Революційні тарифи від Київстар: Більше розмов та соціальних мереж!

Вікторія Талашкевич

 Кіровоградці споживають все більше послуг мобільного зв'язку - і розмовляють, і користуються мобільним інтернетом. Про це свідчить як статистика мобільних операторів, так і результати опитувань. У свою чергу, оператори йдуть в ногу з часом, розробляючи зручні тарифні пропозиції. Про новації від компанії "Київстар" дізнавалася для сайту "Кіровоград-24" на презентації у столиці Вікторія Талашкевич.

Українці - одна із найбільш балакучих націй у світі - замість писати смс, що у більшості випадків роблю я, українці надають перевагу дзвінкам та витрачають на місяць сотні хвилин на розмови. За цим показником "балакучості" ми - у першій п’ятірці країн світу.


Та й обсяг трафіку мобільного інтернету зростає з кожним місяцем, бо інтернетом з телефону користуються мільйони абонентів. І це ще далеко не межа, тому на початку квітня Київстар презентував революційні тарифи: ще більше дзвінків, мегабайтів інтернету, безлімітний доступ до соцмереж і месенджерів, а крім того відтепер музика та відео без плати за використаний трафік, завдяки співпраці з компаніями ZVOOQ та Megogo. 

 Представник компанії ZVOOQ розповів про смаки та уподобання українців у музичній сфері та поділився інформацією про те, які саме треки завантажують і прослуховують користувачі додатку ZVOOQ, і творчості яких артистів віддають перевагу. Що цікаво, в Україні дуже високий рівень шанувальників саме місцевої, локальної музики - 50-60% слухачів слухають... українське!

Якраз музика, спілкування у соціальних мережах, перегляд відео разом з друзями і робить наше життя змістовним та цікавим. У цьому я погоджуюся із Cвятославом Горбанем, директором з маркетингу Київстар, який під час презентації тарифів підкреслив, що люди хочуть дивитись відео на ходу, вільно слухати музику, не рахуючи мегабайти. Тому Київстар має нові пропозиції, які діють вже з 5-го квітня. 

 Зокрема, то у тарифі "Розмови" надаються безлімітні дзвінки в мережі ще й 30 хвилин щомісяця на номери інших мобільних операторів. При необхідності оператор пропонує Інтернет, а також підключення до тарифу "Розмови +", куди додатково входить безлімітний Інтернет на швидкості 2G і 100 Мб на швидкості 3G в подарунок. Тариф "Онлайн" - це доступ до соцмереж, популярних месенджерів та Wikipedia без плати за мегабайти. Також передбачено безлімітні дзвінки в мережі "Київстар", 60 хвилин на інші мережі та дві тисячі мегабайт для Інтернету.

У п'ятому за рахунком тарифі "Онлайн +", крім необмеженого доступу до соцмереж, з'являється альтернатива у вигляді аудиостриминга без плати за трафік, а також щомісячні 4000 Мб для інших послуг мобільного Інтернету, сто хвилин на інші мережі та необмежені дзвінки всередині Kyivstar.

Тариф під №6 називається "Онлайн Екстра" і враховує потреби в різних видах спілкування, пропонуючи відео і музику, включаючи соцмережі, у режимі онлайн без плати за трафік. Крім того, 6000 Мб для решти інтернет-послуг, 300 хвилин на інші мережі, необмежене спілкування в мережі Київстар і навіть 500 SMS на всі мобільні мережі країни.

При цьому всі тарифи мають регіональні варіації, які враховують потреби жителів різних областей України у спілкуванні з абонентами інших мереж, і доступні абонентам передплаченого зв'язку. І хоча у Кіровограді Київстар поки не запровадив формат 3G, пан Горбань припустив, що це станеться очевидно скоріше, аніж у народних депутатів дійдуть руки до перейменування нашого міста.

3618Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: