Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Прес-служба Держгеокадастру
Дата: 1 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/03/01/diznaisja-bilshe-derzhgeokadastr-rozpochinae-informatsiinu-kampaniju-pro-vidkriti-mozhlivosti-u-zemelnii-sferi.htm
економіка, 1 березня 2016

Дізнайся більше: Держгеокадастр розпочинає інформаційну кампанію про відкриті можливості у земельній сфері

Прес-служба Держгеокадастру


1 березня Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру розпочинає широку громадську інформаційну кампанію. Її мета – проінформувати суспільство про послуги та сервіси, які нещодавно з’явились у сфері земельних відносин, а також роз’яснити механізми захисту своїх прав. Проект реалізується за підтримки Європейського союзу у рамках Твіннінгу – інструменту політики сусідства для зміцнення стосунків з ЄС, поліпшення законодавчої та інституційної спроможності на основі кращих європейських практик. 


Оскільки основні споживачі послуг Держгеокадастру знаходяться в сільській місцевості, фокус інформаційної кампанії зміщений на регіональний рівень. Тривалість проекту – один місяць, до квітня 2016 року. 


За допомогою он-лайн мотиваторів та друкованих постерів Держгеокадастр зможе напряму звернутись як до громадян, так і до професіоналів земельного ринку, в лаконічній формі проінформувавши про різні аспекти земельних відносин. Зокрема, теми для промотування – електронні послуги, земельні аукціони, можливості запобігання отриманню неправомірної вигоди чиновниками. Канали комунікації – загальнонаціональні та регіональні групи в соціальних мережах, а також інформаційна підтримка в ЦНАПах та в територіальних управліннях Держгеокадастру.


Основний інформаційний трафік припадатиме на регіональні пабліки у найпопулярніших соціальних мережах. Планується, що через digital-канали буде охоплено близько 2,8 мільйона користувачів соціальних мереж, а також сотні тисяч відвідувачів Центрів надання адміністративних послуг та терорганів Держгеокадастру. 


У Держгеокадастрі впевнені, що за підсумками проекту громадяни, що долучились до нього, значно підвищать рівень обізнаності про свої права у земельній сфері та активніше користуватимуться сучасним функціоналом Державного земельного кадастру, який постійно розширюється та удосконалюється.  



3006Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: