Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор:
Дата: 12 лютого 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2016/02/12/u-kirovogradi-prezentuvali-hmarni-tehnologii-dlja-komunalnikiv.htm
економіка, 12 лютого 2016

У Кіровограді презентували хмарні технології для комунальників



У Кіровограді відбулася презентація системи автоматизованого управління житлових будинків на базі хмарних технологій, повідомляється на сайті міської ради. 


Представляв технічне “ноу – хау” для керівників головного управління житлово-комунального господарства, начальників ЖЕО та вже створених у місті об'єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів директор  ООО "УДС Консалтинг" Роман Савран


За його інформацією подібна система допоможе значно підвищити якість обслуговування житлового фонду, забезпечити ефективну і вільну комунікацію між мешканцями будинку та обслуговуючою компанією.  Окрім того, відзначив Роман Савран, у разі підключення даної системи, власники квартир зможуть отримати онлайн доступ до відстеження заборгованості, організації роботи з постачальниками і підрядниками, які виконують роботи по обслуговуванню будинків. У свою чергу, обслуговуюча компанія матиме доступ до електронного реєстру будинків, мешканців, орендарів приміщень тощо. Вартість користування подібною ситемою коливатиметься для мешканців від 2 до 5 гривень з квартири.


У презентації програми взяв участь заступник міського голови Олександр Мосін. Він звернуву увагу, що цю програму ефективно можна буде застосувати вже після масового створення ОСББ в Кіровограді і це, скоріш за все, відбудеться  у другій половині 2016 року.


5006Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: