Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
Дата: 6 квітня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2015/04/06/z-pochatku-roku-meshkantsi-kirovogradschini-splatili-ponad-700-milioniv-griven-edinogo-vnesku.htm
економіка, 6 квітня 2015

З початку року мешканці Кіровоградщини сплатили понад 700 мільйонів гривень єдиного внеску

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області


За три місяці цього року платники податків регіону сплатили 700,3 мільйони гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Порівняно з аналогічним періодом минулого року страхувальники забезпечили зростання ЄСВ на 37,3 млн. гривень, або на 6 відсотків.


За словами в.о. начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олега Лічмана, у березніцього року платники області спрямували до бюджету 247,3 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування., це на 17,1 млн. грн. більше, ніж у березні минулого року.


Фахівці податкової нагадують, що фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які мають найманих працівників, зобов'язані сплачувати єдиний внесок, нарахований за календарний місяць, не пізніше 20 місяця, наступного за звітним, тобто 20 квітня за березень ц.р.


Фізичні особи - підприємці, що працюють на спрощеній системі оподаткування, повинні сплатити платіж по єдиному соціальному внеску за І квартал не пізніше 20 квітня ц.р. 



Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області 

3670Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: