Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: Новини Кіровоградщини
Дата: 9 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2015/01/09/militsioneri-vchili-torgovtsiv-vidpovidalnosti.htm
економіка, 9 січня 2015

Міліціонери вчили торговців відповідальності

Новини Кіровоградщини

Правоохоронці Кіровоградщини спільно з представниками органів місцевого самоврядування та громадськості долучилися до Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

Про це Новинам Кіровоградщини повідомили у СГЗ УМВС в області.

До проведення відповідних заходів на території області задіяні близько півсотні працівників кримінальної міліції у справах дітей УМВС та міськрайвідділів органів внутрішніх справ області.

Один із напрямків роботи, на який спрямовано зусилля правоохоронців, - здійснення перевірок розважальних та закладів торгівлі з метою попередження та недопущення реалізації алкоголю і цигарок особам, що не досягли повноліття.

У ході спільних рейдів з представниками громадських організацій, служб у справах дітей та центрів соціальних служб для сім’ї дітей та молоді міліцією вже було викрито 10 фактів порушень правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами, за якими складено адміністративні матеріали (ст. 156 КУпАП).

Також у рамках проведення акції працівники торгівельних закладів отримують для розміщення спеціальні буклети та наклейки з гаслом «Тут неповнолітнім алкоголь та тютюнові вироби не продають». 


3681Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: