Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: 0522.ua
Дата: 18 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2014/12/18/do-organiv-dfs-kirovogradschini-nadiishlo-122-zapiti-na-otrimannja-publichnoi-informatsii.htm
економіка, 18 грудня 2014

До органів ДФС Кіровоградщини надійшло 122 запити на отримання публічної інформації

0522.ua

За повідомленням відділу реєстрації платників та електронних сервісів Головного управління ДФС у Кіровоградській області за 11 місяців поточного року до органів ДФС Кіровоградщини надійшло 122 запити на отримання публічної інформації. Із загальної кількості отримано поштою – 96 запитів та електронною поштою – 26 запитів.

За категорією запитувачів 26 запитів надійшло від громадян, 79 – від юридичних осіб, 15 запитів від представників ЗМІ та 2 запита від об’єднань громадян без статусу юридичної особи.

Запитувачі цікавилися інформацією щодо податкового статусу контрагентів, діяльності благодійних організацій, щодо надання копій актів перевірок, стосовно отриманих доходів посадових осіб, надання копій документів та графіку прийому громадян, кількості зареєстрованих фізичних осіб-підприємців, надання інформації про вакансії, конкурси на заміщення посад, вимоги до кандидатур та перелік документів необхідних для участі в конкурсному відборі на заміщення вакантних посад Головного управління та підпорядкованих ОДПІ тощо.

Усі запити були своєчасно розглянуті, запитувачам інформації надані ґрунтовні відповіді по суті. Із загальної кількості запитів задоволено – 116 та 6 запитів направлено належному розпоряднику інформації.

Нагадуємо, що право здійснювати запити на отримання публічної інформації надається Законом України „Про доступ до публічної інформації”, метою якого є забезпечення прозорості та відкритості суб’єктів владних повноважень і створення механізмів реалізації права кожного на доступ до публічної інформації.

Запит на інформацію до Головного управління ДФС у Кіровоградській області можна надіслати на електронну поштову скриньку: [email protected] або поштою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55.

0522.ua

3578Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: