Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: 0522.ua
Дата: 12 грудня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2014/12/12/biznes-oblasti-splativ-ponad-9-mln-grn-za-alkogolno-tjutjunovi-litsenzii.htm
економіка, 12 грудня 2014

Бізнес області сплатив понад 9 млн. грн. за «алкогольно-тютюнові» ліцензії

0522.ua

Саме стільки з початку 2014 року надійшло до бюджету від сплати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. 

Про це повідомили у відділі контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Загалом, на ринку алкоголю та тютюну в регіоні на початок грудня поточного року налічується 3021 діюча ліцензія, з них 1524 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 1497 – на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

Всього, протягом одинадцяти місяців поточного року виробниками лікеро-горілчаної продукції і пива до загального фонду державного бюджету сплачено 14,4 млн. гривень акцизного податку.

Для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами суб’єктам господарювання можна подати заяву до Центру обслуговування платників, що діє на районному рівні.

До заяви необхідно додати довідку про реєстрацію електронних контрольно-касових апаратів, що знаходяться у місцях торгівлі. Видача ліцензій здійснюється тільки за умови фактичного надходження встановленої плати за ліцензію до відповідного бюджету, яке перевіряється уповноваженою на видачу ліцензій особою на підставі поданої заявником копії платіжного доручення (з відміткою банку про сплату), довідки відповідного фінансового органу про фактичне надходження коштів до бюджету.

Слід наголосити, що ліцензія видається заявникові у разі пред’явлення ним документа, що посвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому на це представнику заявника.



0522.ua

3442Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: