Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: kirovograd24.com
Дата: 15 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2013/02/15/salon-omega-tehno-proponue-znizhki-na-avto-honda-accord-ta-honda-crosstour-.htm
економіка, 15 лютого 2013

Салон "Омега-Техно" пропонує знижки на авто "HONDA ACCORD" та "HONDA CROSSTOUR"

kirovograd24.com

Автосалон "Омега-Техно", який працює у Кіровограді на проспекті Винниченка та представляє компанію «Хонда Україна», пропонує городянам акцію, що дозволяє придбати автомобілі Honda Accord і Honda Crosstour зі знижкою до 20 000 грн.

Легендарний Honda Accord поєднує в собі елегантність, відмінні ходові якості й економічність. Це авто по комфортабельності й технічним характеристикам переросло сегмент седанів середнього класу, залишаючись при цьому у відповідному ціновому діапазоні. Так, ціна на  седан залежно від обсягу двигуна й комплектації варіюється від  215 200 грн. до 299 900 грн. П’ятидверный універсал коштує від 223 300 грн. до  303 300 грн.

Крім того, усіх покупців Honda Accord очікує подарунок – зимова гума або набір автомобільних аксесуарів, що включає мультимедійну систему, камеру заднього виду, піддон для багажника й комплект гумових килимків у салон*.

Honda Crosstour – унікальний представник сімейства повнопривідних автомобілів, поєднує в собі комфорт седана, динамічність спортивного авто й прохідність кроссовера. Цей автомобіль прекрасно підходить для поїздок в офіс, відпочинку з родиною на природі й навіть для далекої подорожі. Акційна ціна 3,5 літрової версії з автоматичною коробкою передач становить 387 200 грн.

Спеціальна цінова пропозиція діє з 21 січня в салонах дилерської мережі «Хонда Україна». Кількість автомобілів, що брав участь в акції, обмежене.

*точнідеталіакціїпотрібноуточнювативдилераприпокупціавтомобіля

5031Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: