Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: економіка
Автор: kirovograd24.com
Дата: 11 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/economy/2013/02/11/jakscho-ministerstvo-oboroni-peredast-aeroport-kanatovo-tam-bude-industrialnii-park.htm
економіка, 11 лютого 2013

Якщо Міністерство оборони передасть аеропорт «Канатово», там буде індустріальний парк

kirovograd24.com

Минулого тижня губернатор Кіровоградщини Андрій Ніколаєнко провів кілька робочих зустрічей із міністрами у Києві. У тому числі - із керівництвом Міністерства оборони, з яким, за словами Андрія Івановича, досягнуто принципової домовленості щодо передачі в обласну власність території військової частини «Канатово».

Зазначений комплекс розташований на земельній ділянці загальною площею 1005 га із злітно-посадковою смугою довжиною 2500 м, яка тривалий час не використовується за призначенням та руйнується. На території наявні інженерна інфраструктура та під’їзні шляхи.

Як повідомив журналістам голова Кіровоградської ОДА під час сьогоднішнього брифінгу, найближчим часом в область прибуде делегація із Міноборони, після зустрічей з членами якої буде вирішено формат та терміни передачі території аеропорту.

Нагадаємо, на території військової авіабази в Канатовому Андрій Іванович Ніколаєнко хоче реалізувати проект індустріального парку. За інформацією керівництва області, наразі є низка інвесторів,  охочих до участі у цьому проекті, як з американської сторони, так і з країн Євросоюзу та Китаю. Проект індустріального парку під Кіровоградом було презентувано під час минулорічного Міжнародного інвестиційного форуму "ELISAVETGRAD INVESTMENT DAY".

5084Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: