Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: дозвілля
Автор: Петро Проскуров, Кіровоградська виправна колонія облуправління ДПтС України (№6)
Дата: 7 квітня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/ease/2016/04/07/psihologija-ta-religija-shljahi-schodo-nedopuschennja-suitsidalnoi-povedinki-u-zasudzhenih.htm
дозвілля, 7 квітня 2016

Психологія та релігія – шляхи щодо недопущення суїцидальної поведінки у засуджених

Петро Проскуров, Кіровоградська виправна колонія облуправління ДПтС України (№6)


 6 квітня на базі Кіровоградської виправної колонії облуправління ДПтС України (№6) відбувся тренінг щодо профілактики та попередження самогубств серед засуджених. 


Для участі в тренінгу був запрошений представник Християнської громадської організації «Нове покоління»,  що спеціалізується на допомозі засудженим у вирішенні життєвих питань завдяки слову Біблії. 


Тематика тренінгу стосувалася подолання негативного морального стану,  що може призвести до суїцидальної поведінки в майбутньому. Сам пастор,  Андрій Єршов пояснив як Біблія трактує факт самогубства, а також як саме допомагає людині знаходити вихід із складних ситуацій, й шо ніхто не залишається одиноким.


Завдяки тренінгу був знайдений компроміс щодо використання психології, як науки та релігії, які мають спільну мету – зберегти людське життя та цілісність душі. Даний вид профілактичної роботи проводиться в установі не вперше та вкотре підтверджує свою ефективність. Пастор наголосив, що завжди буде радий не тільки допомогти словом, але і надати практичну допомогу, яка збереже людське життя.


Після закінчення тренінгу засуджені поділилися своїми  враженнями та задавали багато запитань як до пастора, так і до психолога установи. Дана співпраця розвіяла міф про несумісність релігії та науки, про що свідчить зацікавленість засуджених у матеріалі, що подав психолог. 



3034Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: