Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: дозвілля
Автор: Відділ соціально-виховної та психологічної роботи, Кіровоградської установи виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)
Дата: 29 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/ease/2016/03/29/v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran-organizovano-gurtok-prikladnogo-mistetstva.htm
дозвілля, 29 березня 2016

В Кіровоградській установі виконання покарань організовано гурток прикладного мистецтва

Відділ соціально-виховної та психологічної роботи, Кіровоградської установи виконання покарань облуправління ДПтС України (№14)


В Кіровоградській установі виконання покарань (№14), згідно з наказом Мінстерства юстиції України №2300/5 від 04.11.2013 року «Про організацію соціально-виховної та психологічної роботи із засудженими» було створено гурток прикладного мистецтва з засудженими до довічного позбавлення волі. Декілька засуджених виявили бажання брати участь в гуртку прикладного мистецтва «Вишивання хрестиком».



Робота гуртка здійснюється в кабінеті начальника сектору максимального рівня безпеки, під його особистим контролем. Засуджені вишивають з привеликим задоволенням. Серед експонатів є техніка вишивання хрестиком та гладдю.  Тематика різногранна, але переважає релігійна.  Вишивка зачаровує, заворожує, а інколи і дивує. Особливо, коли майстерно зроблена… чоловічими руками. Унікальність вишивки хрестиком в тому, що на зворітній стороні немає жодного вузлика.



3201Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: