Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: дозвілля
Автор: Бібліотека для юнацтва
Дата: 28 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/ease/2016/03/28/-degustatsija-literaturnih-novinok-prezentatsija-knigi-olgi-migel-snovida-.htm
дозвілля, 28 березня 2016

«Дегустація літературних новинок» - презентація книги Ольги Мігель «Сновида»

Бібліотека для юнацтва


Наша бібліотека – це місце спілкування творчої молоді, 24 березня відбулася неформальна зустріч користувачів бібліотеки з кіровоградкою, молодою письменницею, дипломанткою Міжнародного літературного конкурсу романів, п’єс, кіносценаріїв, пісенної лірики та творів для дітей «Коронація слова» і просто незвичайною дівчиною Ольгою Мігель та хлопцями з гурту «Мораман и Солнечный камыш». 


Письменниця розповіла про роман «Сновида», який у 2015 році на конкурсі «Коронація слова» отримав спеціальну відзнаку від Київського Національного Університету Шевченка та демонструвала буктрейлер до книги. В нашій бібліотеці є багато книг–переможців та дипломантів премії за декілька років, ми їх представили на книжковій виставці «Майстри коронованого слова», до речі, багато з них стали улюбленими книгами наших користувачів. 


Ольга була емоційною в рухах і словах, безпосередньою, відповідала на питання, не соромилася піднімати серйозні теми. Розповідала про проблеми сучасного письменника, пов’язані з виданням книги, про те як знайти свого читача, якими способами в наш час ефективно продавати свій твір. 


Цимбаліст Ольга, редактор видавництва «Імекс ЛТД» розповіла про їхню співпрацю з автором. З її слів, видавництву було легко працювати, адже авторка дуже серйозно підійшла до створення книги, сама розробила оформлення, ілюстрації, видавництву залишалося тільки видати книгу. Це говорить про Ольгу Мігель, як різносторонню особистість. 


Крім цього Цимбаліст Ольга анонсувала Книжковий фестиваль «Весняний книговир», який відбудеться 22-24 квітня в Кіровограді на площі Героїв майдану а також у закладах по вул. Дворцовій (в т.ч. і в нашій бібліотеці). На цьому заході також виступатиме Ольга Мігель та інші кіровоградські письменники і громадські діячі. Ми теж запрошуємо усіх читачів бібліотеки відвідати цю акцію. 


3788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: