Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: дозвілля
Автор: Петро Петруненко, Долинський РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області
Дата: 24 березня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/ease/2016/03/24/v-kirovogradskii-oblasti-dlja-zasudzhenih-provedeno-lektsiju-po-profilaktitsi-tuberkulozu.htm
дозвілля, 24 березня 2016

В Кіровоградській області для засуджених проведено лекцію по профілактиці туберкульозу

Петро Петруненко, Долинський РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області


Днями в кримінально-виконавчій інспекції Долинського району, з нагоди відзначення Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом, для засуджених організовано лекцію  по попередженню захворювання на туберкульоз. 


Захід було проведено фтизіатром Долинської центральної лікарні Оленою Мадоян та головним спеціалістом районного  центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді Валентиною Богомольною.


Засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, проінформовано щодо основних проявів захворювання, джерел інфекції, шляхів поширення збудника туберкульозу,  щодо властивостей мікобактерій та методів виявлення даного захворювання. Присутніх закликали приділяти більше уваги своєму здоров'ю. 


Фтизіатр повідомила засудженим, що Долинський район перебуває на першому місці по захворюваності на туберкульоз в області.


Наприкінці заходу головним спеціалістом ЦСССДМ було проведено анкетування щодо основних аспектів захворювання на дану хворобу.




3118Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: