Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: В. Резніченко
Дата: 18 березня, 11:52
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/18/divosvit-skarbiv-knizhkovih.htm
культура, 18 березня, 11:52

Дивосвіт скарбів книжкових

В. Резніченко


День бібліографії «Дивосвіт скарбів книжкових» відбувся у бібліотеці №18 з метою розширення кругозору читачів, навчання  пошуку інформації, розвитку інтелектуальних здібностей та творчого потенціалу. Захід пройшов під гаслом: «Читай книги – будь особистістю!» 


Протягом Дня читачі долучилися до екскурсії по бібліотеці «Чарівне царство книг», консультації «Інтернет – найсучасніше джерело пошуку  з інформації» та знайомства з електронним каталогом і консультування щодо надання інформації читачам онлайн.


Також бажаючі позмагалися в літературно-інтелектуальній грі «Книга – старший мудрий друг, книга знає все навкруг» та переглядали буктрейлери на популярні українські сучасні книги-хіти. 


Бібліотекарі запросили гурманів сучасної прози до обговорення літератури нон-фікшн. Аукціон творчих ідей і пропозицій «Я хочу щоб в бібліотеці було…» зібрав ідеї щодо організації у бібліотеці мистецького простору та кавового куточку.


Приємно, що проведений захід продемонстрував можливості бібліотеки, як місця для цікавого дозвілля і розвитку інтересів читачів.



953Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: