Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 13 березня, 15:45
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/03/13/vesna-jak-zhinka-.htm
культура, 13 березня, 15:45

Весна, як жінка...


Весна, як жінка, жінка, як весна – вони такі схожі між собою. Весна – це початок пробудження природи, а жінка початок життя на землі. Жінка! 


Скільки в цьому слові ніжності, мудрості, сили і доброти. Вона дивовижна, велика таємниця, життєва загадка, джерело всіх радощів і всіх турбот. Її звеличують у музиці, поезії, літературних творах, живописі та скульптурі. Так було, є, так буде вічно.   


Саме за  цією тематикою для читачів філії №1  пройшов захід – поетична  мозаїка « Поетичним рядком про нас, жінок». Захід проходив у ліричній атмосфері за такими рубриками: благословенні богом українки; сестра, кохана, мама і дружина; любові полум’я у серці не згасає та сила жінки безмежна. Атмосфера поетичної мозаїки була сповнена особливої аури доброти і любові, найчистіших помислів, найсвітліших мрій. До уваги відвідувачів бібліотекарі запропонували тематичну викладку – «Як хочеться щастя й тепла!». 


На заході були використані збірки поезій письменників рідного краю та видатних поетів української та світової літератури. Поезія… Вона покликана хвилювати, давати насолоду, плекати високі почуття, збагачувати духовність.


1330Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: