Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Центральна міська бібліотека для дітей
Дата: 18 січня, 18:01
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2024/01/18/nezvichaini-divni-ta-veseli.htm
культура, 18 січня, 18:01

Незвичайні, дивні та веселі

Центральна міська бібліотека для дітей


Цікаве спілкування «Незвичайні, дивні та веселі» задало позитивний, дружній та гомінкий тон в роботі клубу «Наталка» при Центральній міській бібліотеці для дітей, сподіваємось, на весь 2024 рік. Захід був присвячений незвичайним святам, які привносять в наше життя більше свіжості, натхненнята веселощів.


Наталківці вибрали дивні свята, котрими б хотіли урізноманітнити свою повсякденність і познайомили з ними всіх присутніх.Катруся зупинилася на самому солодкому святі – День цукерок і здивувала всіх древньою історією цього лакомства. Шоколадні цукерки навіть в аптеці продавалися! «Лікували» цими солодкими «пігулками» нервові розлади та кашель.


Маргарита та Єва розказали про День радісної пісні. Це про Різдвяні гімни та колядки у виконанні групи дітей. І не просто розказали, а ще й  заколядували.


А переселенка Єва познайомила всіх з Днем даху над головою та закликала цінувати те що маємо. Адже сьогодні багато українців залишилися без своїх затишних осель.


Переглянувши відео презентацію «Незвичайні свята року» юнки переконалися, що особливий день можна знайти практично для чого завгодно.


Дівчата довели, що спілкування в колі друзів є цікавим, пізнавальним та відволікаючим.


1481Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: