Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 25 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/10/25/bazovi-tsifrovi-navichki-dlja-ljudei-elegantnogo-viku.htm
культура, 25 жовтня 2023

Базові цифрові навички для людей елегантного віку


Кущівська бібліотека надає всім охочим доступ до безкоштовного навчання на національній онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта».

 

Тут кожен зможе безкоштовно опанувати цифрові навички через сучасний формат навчання – освітні серіали за участю експертів та українських зірок.


ВГО "Українська бібліотечна асоціація" разом із Міністерством цифрової трансформації України та з Програмою розвитку ООН в Україні презентувала новий освітній серіал від Дія.Освіта – "Базові цифрові навички для людей елегантного віку".


Ваші бабуся чи дідусь бояться користуватися смартфоном та інтернетом? Вони хотіли б познайомитися із технологіями, але не знають, де можна повчитися?


Бібліотекарі радять їм новий курс на платформі Дія.Освіта «Базові цифрові навички для людей елегантного віку»!


Як зареєструватися у соціальних мережах і створити обліковий запис в Google, замовити ліки, оформити пенсію та субсидію онлайн, поповнити рахунок через банківські застосунки чи безпечно шукати інформацію в інтернеті, – про все це і не тільки можна дізнатися у серіалі.


Детальніша інформація на сайті бібліотеки:

http://biblioteka-filiya5.edukit.kr.ua/


1737Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: