Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 18 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/10/18/kolorovii-vsesvit-ljudmili-krivenko.htm
культура, 18 жовтня 2023

Кольоровий всесвіт Людмили Кривенко


В чудову пору середини осені у відділі мистецтв обласної книгозбірні калейдоскопом кольорів відкрилась художня виставка майстрині Людмили Кривенко. Така улюблена і очікувана містерія порадувала відвідувачів та гостей новими витворами  з арт-квілту, крейзі, клаптикового шитва та художнього стеблування.Також були представлені роботи, які вже встигли полюбити поціновувачі творчості цієї самобутньої іпозитивної художниці клаптикового мистецтва.


37  картин наповнилимистецьку залу світлом та затишком кольоровоїгармонії.Безлічтеплих і щирихслівлунало в цей день на адресу ЛюдмилиІванівнивідколег-майстриньЛюдмилиЧистякової та ІриниКудревич, журналісткиВалентини Бажан, меценатки ІриниСаєнко, музейниківГанниОсіпової, ВітиЧернової та Павла Рибалка, видавчиніТамариСаміляк.Осінні хризантеми наповнювали залу своїм терпким і свіжим ароматом…


За доброю традицією мисткиня приготувала до 50 подарункових сюрпризів –розіграш картин, шоперів,  ланч-матів, ляльок-мотанок, сумок, прихваток, серветок. Атмосфера позитиву та радостізахопилавсіх присутніх на відкритті виставки.


Картини, «написані» клаптикамияскравоїтканини, вважаютьсядосить молодим рукоділлям, щознаходиться на кордоніміж декоративно-ужитковим та образотворчиммистецтвом. Твори Людмили Кривенко – цеживопис, виконаний особливим «фарбами». Це картини, які запрошують  глядача у свій світ, наповнений сонцем та морем, весняним дощем та оксамитом квіткових бутонів, запахом яблук та полуденного різнотрав'я. Кожна з них неповторна, адже створена серцем, душею і великим талантом пані Людмили.


Запрошуємо всіх на яскраве свято мистецької осені до бібліотеки Чижевського!

                     

934Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: