Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 9 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/10/09/podorozh-skarbnitseju-znan.htm
культура, 9 жовтня 2023

Подорож скарбницею знань


До головної книгозбірні регіону завітали наші друзі і партнери –викладачі і студенти Донецького державного університету внутрішніх справ. 


З часу, коли Донецький державний університет внутрішніх справ переїхав до нашого міста, між нашими установами дійсно виникла тісна співпраця і дружба.Тож нам, бібліотекарям, приємно, що новий навчальний рік керівництво факультету підготовки фахівців права, управління економічної безпекиДонДУВС вирішило розпочати з візиту до книгозбірні. І досить символічно, що наш спільний захід мав назву «Скарбниця знань». 


Бібліотека Чижевського – це дійсно скарбниця знань, тож співробітники відділу документів із економічних, технічних та природничих наукознайомили присутніхз фаховими виданнями з фінансово-економічних та правових питань, що викликало неабиякий інтерес і щиру зацікавленість. 


Автор наукових досліджень, завідувач кафедригосподарсько-правових дисциплін та економічної безпекиДонДУВССергій Васильєв подарував бібліотеці власні наукові видання.


Під час заходу студенти познайомилися з роботою відділу рідкісних і цінних видань, відділу обслуговування користувачів,відділу абонемента, інтернет-центру, відділу документів іноземними мовами та відділу мистецтв. 


Проведений захід сприяв популяризації бібліотеки, підвищенню її ролі в культурному житті міста та залученню до бібліотеки нових користувачів.


1094Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: