Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 6 жовтня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/10/06/zolota-osin-zolotii-vik.htm
культура, 6 жовтня 2023

Золота осінь – золотий вік


Тихо та непомітно падає листя з дерев, відчутна вранішня прохолода – так до нас приходить осінь. Мабуть, недаремно старість людини ще називають осінню життя, тому щороку 1 жовтня у світі відзначають Міжнародний день людини похилого віку. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління. 


З нагоди цієї  дати у бібліотеці-філії № 10 відбувся бібліотечний вікенд «Осіння подорож на кораблі життя».  Найщирішими побажаннями гостей вітали учніЗавадівської  гімназії. У їх виконанні були прочитані вірші про людяність, доброту, чуйне ставлення до людей старшого віку. Своїми виступами діти зуміли запалити вогник вдячності – за увагу, турботу, просте людське спілкування. За солодким частуванням присутні із задоволенням брали участь у вікторині «З якої це казки?». Також мали можливість переглянути виставку «Експозиція світлин бібліотеки», «Співучі родини Завадівців». Учасниками заходу були прочитані поезії  місцевих поетів, зокрема Бориса Притули.


Зустріч пройшла у теплій, дружній, невимушеній атмосфері. 


Цей день покликаний, нагадати всім, що старість неминуча, і що потрібно постійно докладати зусиль, щоб допомогти людям похилого віку почуватися більш комфортно, відчувати власну цінність.

https://www.youtube.com/watch?v=aIyBalM1Zl4


1088Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: