Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібілотека-філія №12
Дата: 25 вересня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/09/25/znaiomtes-pismennik-juviljar-ta-iogo-knigi.htm
культура, 25 вересня 2023

Знайомтесь: письменник-ювіляр та його книги

Бібілотека-філія №12


З нагоди відзначення 105-річниці від дня народження Василя Сухомлинського та з метою увічнення пам'яті видатного українського педагога-гуманіста у бібліотеці-філії для дітей №12 МЦБС міста Кропивницького відбувся книжковий блікфанг «Знайомтесь: письменник-ювіляр  та його книги»  для  учнів 3 класу  КЗ «НВО ЛШДНЗ «Вікторія-П».

        

Бібліотекарка Алла Пономаренко  ознайомила школярів з життєвим та творчим шляхом видатного вчителя та письменника, закликала звернути увагу на виставку книжок Василя Сухомлинського.  Адже, кожна  казка, кожне оповідання – розповідають читачам про неповторну красу природи, чуйність у взаєминах між людьми, магічну силу доброти, пробуджують  бажання захистити слабшого, допомогти старшим.  Також Алла Миколаївна розповіла присутнім, що Василь Сухомлинський дуже любив дітей. Навчав їх, а ще писав для них багато-багато оповідань, казок: про природу,  доброту, бо сам був доброю людиною і дуже хотів, щоби діти виросли добрими і чуйними, працьовитими, щоб любили тата і маму, рідну домівку, нашу Батьківщину. Завершився захід невеличкою грою «Додай слівце». Діти отримали гарний настрій, познайомилися з творами,  якими великий учитель спонукає їх до самостійних роздумів, оцінок, висновків.


503Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: