Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 7 березня 2023
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2023/03/07/druziv-znahodjat-u-bibliotetsi.htm
культура, 7 березня 2023

Друзів знаходять у бібліотеці


7 березня в бібліотеці-філії №2 пройшов вечір відпочинку «Друзів знаходять у бібліотеці». Учасниками заходу стали вірні друзі книгозбірні – постійні читачі різних вікових категорій.


Повномасштабне вторгнення вплинуло на всі сфери нашого життя. Не всі можуть і хочуть повернутися до звичної рутини, зокрема до читання. Але є й ті, для кого книжки стають розрадою та допомогою у складні часи, адже читання — надзвичайно потужна сила. 


Бібліотекаріобговорили з учасниками заходу, що ж читають українці під час війни, як читання допомагає у складні часи, запропонували аудиторії переглянути відеосюжет: «Любко Дереш Про літературу під час війни» тапоповнили список для читання.


Похід в бібліотеку за книгами завжди так чи інакше супроводжується розмовою із бібліотекарем. З початком війни більше людей почали приходити не просто по нову історію, а і по підтримку. Вони потребують комунікації, тож приходять до бібліотеки по книги та можливістю поспілкуватися.


Завершився захід оглядом книжкової виставки-антології «Відкрита книга».

 

Для того, щоб ворог розумів, що він нас не злякає, ми повинні продовжувати жити, в тому числі і ходити до бібліотеки, однак не забувати вплітати свою нитку у полотно нашої перемоги, щоб наблизити її.


811Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: