Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 14 листопада 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/11/14/maisternja-flikeriv.htm
культура, 14 листопада 2022

Майстерня флікерів


Майстерню флікерів проведено в рамках проєкту Громадський хаб “Амбасадори безпеки”, що втілюєтьсяАгенцією сталого розвитку "Хмарочос" за підтримки Канадсько-українського проєкту розвитку поліції (CUPDP) коштом уряду Канади через Міністерство закордонних справ Канади#АмбасадориБезпеки


Через обстрілиоб’єктів енергетичної інфраструктури в Україні, вимикають вуличне освітлення. Тому в темну пору бути видимим необхідні кожному!


10 листопада працівники  бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» провели майстер-клас з виготовлення світовідбивнихфлікерів на свіжому повітрі. 


Всі учасники майстер-класу підійшли з великою відповідальністю до цього завдання, часу марно не гаяли і виготовилифлікериу вигляді брилків. Діти робили собі, братикам або сестричкам, батькам та друзям подарунок у вигляді лапок, патріотичних сердець, ангелочків, осінніх листочків та відомого яблука «Apple».


Запрошуємо всіх бажаючих прийти до нашої книгозбірні на майстер-клас та власноруч зроби цікавий та красивий свідловідбивач, який буде приємно носити з собою кожний день!


554Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: