Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 13 жовтня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/10/13/-ridna-zemle-moja-ti-kozatskoju-slavoju-schedra-.htm
культура, 13 жовтня 2022

«Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра»


Любов до своєї землі і свого народу починається зі знання історії українського народу, обрядів і традицій. Не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків.


13 жовтня, у бібліотеці-філії №15 відбулася патріотична година «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра». Присутні переглянули відео про історичне минуле козацтва, прослухали легенду про Івана Сірка, а також ознайомилися з матеріалами книжково-ілюстративної виставки «Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра». Аби закріпити набуті знання, учасникам заходу була запропонована вікторина «Українське козацтво».


Бібліотекарі намагались донести до присутніх важливість цього свята для нашого народу, оскільки козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення неможливо переоцінити. Важко переоцінити і те, що зараз відбувається в Україні, а саме подвиги наших українських воїнів, чоловіків, які захищають суверенність та незалежність Батьківщини.

              

1189Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: