Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотекар Олена Шовенко
Дата: 2 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/06/02/jaskrava-mit-ditinstva.htm
культура, 2 червня 2022

Яскрава мить дитинства

Бібліотекар Олена Шовенко


Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій та сподівань, прагнемо, щоб вони зростали здоровими і радісними.


Цікавий та емоційний заряд енергії отримали учасники свята-розваги «Добрі книжки твого дитинства», що відбулося на прибібліотечному майданчику філії №4 МЦБС м. Кропивницького. Діти пригадали свої права і обов’язки, ознайомилися з дитячими виданнями на виставці-пропозиції «Канікули з книгою», залюбки взяли участь у грі-руханці «Раз, два, три…», де мали змогу трішки побігати, а згодом відповідали на питання вікторини «Герої улюблених казок» та грали у настільну гру «Знайди пару».


Весело, радісно і творчо маленькими рученятами дітвора створювала флікері в майстерні #АмбасадориБезпеки. Своїхудожніздібності, мрії і бажання миру малеча проявила в малюнках на асфальті. Приємно, щодіти і доросліотримали море задоволення і незабутніхвражень, відвідавшинашубібліотекуцього дня. Булобагаторадіснихпосмішок, сміху і позитиву, а таким і має бути свято.


1543Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: