Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 2 червня 2022
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2022/06/02/ditinstvo-kraina-knizhkovih-zabav-i-rozvag.htm
культура, 2 червня 2022

Дитинство – країна книжкових забав і розваг


Щороку першого літнього дня відзначається прекрасне свято радості та одвічної надії – Міжнародний день захисту дітей. Літературно-ігровий майданчик  «Дитинство – країна книжкових забав і розваг» для дітей нашого мікрорайону підготував колектив бібліотека-філія №8, що на шкільному.


Тепле сонечко протягом дня закликало своїми промінцями  веселу дітвору, що завітала  на наше свято. Діти брали участь  у літературній вікторині «Риболовля», де потрібно було зловити рибку і відповісти на запитання. Бажаючі розмалювалиулюблених героїв з мультиків та фільмів. Екстримали та любителі віртуальних подорожей мали змогу поринути у віртуальний світ за допомогою окулярів 3D. Не обійшлося свято без патріотичної ноти. Гостііз задоволенням  робили жовто-блакитні соняхи  та дарували своїм батькам.


Від творчих завдань поступово перейшли до рухливих ігор на свіжому повітрі, які внесли багато позитивних емоцій в атмосферу свята. Наприкінці свята діти отримали солодкі призи.


Співробітники бібліотеки бажали кожному учаснику щасливих днів, чистого неба, грайливих промінців сонця, щирих усмішок, спокійного та мирного щасливого дитинства.


1550Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: