Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор: Бібліотека №19
Дата: 23 листопада 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/11/23/malecha-v-knizhkovomu-korolivstvi.htm
культура, 23 листопада 2021

Малеча в Книжковому королівстві

Бібліотека №19


Дошкільне дитинство — це саме той час, коли варто долучати малюка до книги. Бібліотекарі філії №19 залюбки допомагають батькам зародити у дитини пізнавальний інтерес  до казки, потяг до читання у дошкільнят.


Цього року до книгозбірні на екскурсію завітали вихованці дошкільного навчального закладу № 62. Для малечі була підготовлена цікава і різноманітна розважальна програма. Дуже важливо було показати дітлахам, що бібліотека це не тільки книги, а й  місце для веселого проведення часу разом зі своїми друзями.


Бібліотекарі показали велетнів та ліліпутів книжкового світу та здивували читачів книжками, які оживають завдяки сучасним технологіям. У веселій загадайці «Має вуса й пишний хвіст» дітлахи наввипередки один перед одним називали не тільки свійських і диких тварин, а й мешканців пустель, морів і океанів. Деякий час  побували в казковому музеї «Відгадай мого господаря», в якому зібрані чарівні речі їх улюблених героїв казок.


Оскільки усі дітлахи обожнюють мультфільми, інтригою програми була порівняйка «Від книги до мультфільму». Спочатку присутнім була представлена книга Івана Малковича  «Велике місто, маленький зайчик, або Мед для мами» у паперовому вигляді, а вже потім усі залюбки переглянули відеоказку, в якій маленьке зайченятко, яке блукало містом ожило. Книжкова Королева, з якою вони познайомилися у бібліотеці, ще на довго залишится у їхній пам’яті.


2542Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: