Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: культура
Автор:
Дата: 20 вересня 2021
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/culture/2021/09/20/pro-ridne-misto-z-ljubov-ju.htm
культура, 20 вересня 2021

Про рідне місто з любов’ю


Здавалося б, ніби все знаєш про місто, в якому народився, охрестився, створив сім’ю, в якому живеш, навчаєшся чи працюєш, втілюєш свої ідеї, плани, задуми.


А ні – щоразу знаходиш щось нове, незвідане, як тільки виявляєш найменший інтерес, найменшу зацікавленість. І переконуєшся, – як мало ми відаємо про сьогодення і ще менше – про минулі часи, минулі роки нашого рідного міста. 


Знайомлячись з книжковою виставкою «Про рідне місто з любов’ю», розгорнутою в читальному залі бібліотеки-філії №2, – ще глибше занурюєшся в минуле міста Кропивницького та радієш новим граням життя за час незалежності України.


Відбулося знайомство з книгами Валентина Карпова і Сергія Чеботарьова «Силуети крізь час» (серія «Відголоски родинної пам’яті»). Ці книги пронизані величезною любов'ю до малої батьківщини, і прямо змушують закохатися в (Єлисаветградський) Кіровоградський край.


Місто зелені й краси, місто слави й величі, місто любові й злагоди – це наше місто! З любов’ю ми говоримо про своє місто, про його славних людей, які примножували і примножують його потенціал своїм талантом і невтомною працею.


Дізнавайтесь, пізнавайте, мандруйте сторінками видань про наше місто!


Розпочинайте нові справи, урізноманітнюйте дозвілля і… любіть своє місто – наш Кропивницький!


1275Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: